1-op-1 coaching

Coaching voor
leidinggevenden

Wie ben jij als leidinggevende? Een belangrijke vraag waar je niet direct antwoord op hebt. Misschien ben je doorgegroeid omdat je goed bent in je werk: opeens ben je leidinggevende. Ben je dan ook echt een leidinggevende? En welke handvatten kun je gebruiken?

Paarden coaching geeft inzicht. Het paard reageert op hoe jij leidinggeeft en dat reflecteren we op jouw stijl van leidinggeven. Je komt erachter of jouw stijl wel de beste manier is en welke impact dat heeft op je team. Jij leert vertrouwen op jezelf.

Waarom heb jij
behoefte aan coaching?

Ik heb het gevoel dat ik me moet bewijzen

Ik heb het gevoel dat mijn team mij niet serieus neemt

Ik weet niet of ik wel geschikt ben als leidinggevende

Zo werkt het

Je krijgt persoonlijke coaching.  1-op-1 met mij en een van de paarden uit de kudde. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat je durft te vertrouwen op het proces. Daarom nemen we de tijd. Een sessie duurt een uur. In een aantal sessies (om de drie à vier weken) komen we tot een concreet stappenplan, op maat voor jou. Elke sessie is met zijn drieën: jij, ik en mijn paard.

 

Online intake

We komen erachter waar jouw behoefte ligt. We leren elkaar alvast een beetje kennen en we bespreken samen de stappen die we gaan zetten.
Sessie 1: 

De eerste stap

We spreken af op de manege. Je maakt kennis met het paard en je brengt je behoefte naar voren. We zetten de eerste stap om dichter bij je gevoel te komen.
Sessie 2 & 3: 

Voelen

We doen een deep dive naar jouw gevoel. Hoe is ‘het’ gevoel ontstaan? Waardoor wordt het gevoed? En wat voor effect heeft het op jou en je werk?
Sessie 4 & 5: 

Oplossing

We werken samen naar de oplossing. Je komt erachter wat voor jou werkt en welke stappen jij wilt zetten.De laatste sessie

Na de laatste sessie hebben we echt alles gehad. Jouw behoefte vertalen we naar een concreet stappenplan – die je zelf maakt. Daar ga je. Vanaf hier kun je het zelf.Dit levert het op

 

Dit wil ik

Het is een hele stap om voor jezelf te kiezen. Daar ben ik heel bewust van. Daarom vind ik het heel tof om je te leren kennen en te ontdekken hoe paarden coaching jou kan helpen. Ik ben ervan overtuigd dat het je achteraf nóg meer brengt dan je vooraf had kunnen bedenken. Deze ervaring gun ik jou ook. 

Vul je gegevens in, dan neem ik contact met je op. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken!

 

Locatie: Dreumel

Met wie: Ruud 

Duur: 1 uur per sessie doorlooptijd is half jaar

Kosten: € 1050,-


Locatie: Dreumel

Met wie: Ruud 

Duur: 1 uur per sessie doorlooptijd is half jaar

Kosten: € 1050,-