1-op-1 coaching

Loopbaan-coaching

Loopbaancoaching

Je loopt vast. In je werk en daardoor misschien ook wel privé. Dat komt door een grote verandering in je werk of doordat je al heel lang hetzelfde werk doet. Of je vindt je werk niet meer leuk, maar wat moet je dan?

Veel van de uren in een week besteed je aan je werk. Dus is het belangrijk dat het leuk is en dat je er energie van krijgt. Met paarden coaching help ik je jouw patroon te doorbreken. Je komt erachter wat jij nodig hebt en waar jij blij van wordt.

Waarom heb jij
behoefte aan coaching?

Ik krijg geen energie (meer) van mijn werk

Ik heb het gevoel dat ik niet op de juiste plek zit

Ik ben op zoek naar zingeving: waarvoor doe ik het eigenlijk allemaal?

Zo werkt het

Het is spannend om dicht bij jezelf te komen. Om te ontdekken waardoor je blokkeert op je werk en ook welke stappen nodig zijn om je patroon te doorbreken. Daarom nemen we de tijd. Een fundamentele verandering voer je niet in een uurtje door. We beginnen met een intake en vervolgens gaan we in vijf sessies (van ieder een uur) naar een groeiend vertrouwen in jezelf en het proces.

 

Online intake

Om jezelf over te geven moet er een klik zijn. Daarom leren we elkaar eerst kennen tijdens een intake. We bespreken waar jouw behoefte ligt en ik maak een plan op maat.
Sessie 1: 

Voelen

We richten ons op jouw gevoel. Je leert hoe je bij je gevoel kunt komen en wát je voelt.
Sessie 2 & 3: 

Begrijpen

Waardoor voel jij je zoals je je voelt? Ligt het aan je werkzaamheden, je werk-privébalans of zijn er andere factoren? We gaan op zoek naar de oorzaak.
Sessie 4: 

Oplossing

Op weg naar de oplossing. Je krijgt inzicht in jezelf en wat jij nodig hebt. Misschien is het antwoord een gesprek met je leidinggevende, dat oefenen we samen. Het paard reageert op jou en dus zie je wat het effect van jouw verbale en non-verbale communicatie is. Verhelderend.Plan

Je weet wat je wilt. Je weet wat daarvoor nodig is. Daarom maken we samen een concreet stappenplan. Stap voor stap op weg naar jouw ideale situatie.Dit levert het op

 

Dit wil ik

Wat wil jij? Waar ben je naar op zoek? Waar word je gelukkig van en wat levert energie op? Belangrijke vragen. Tijdens de loopbaancoaching gaan we samen op zoek naar de antwoorden. Je leert jezelf beter kennen dankzij het paard. Ik help je met het vertalen van inzichten naar concrete acties. Het is jouw leven. Pak de regie over je carrière!

Ik kijk ernaar uit om kennis te maken. Vul het formulier in en laat alvast een kort bericht achter als je wilt. Ik neem contact met je op. Tot snel!

 

Locatie: Dreumel

Met wie: Ruud 

Duur: 1 uur per sessie - om de 3 à  4 weken

Kosten: € 875,-


Locatie: Dreumel

Met wie: Ruud 

Duur: 1 uur per sessie - om de 3 à  4 weken

Kosten: € 875,-