Duo coaching

Samenwerken

Samenwerken stimuleren door paarden coaching? Natuurlijk. Zeker als je intensief met elkaar samenwerkt. Deze vorm van coaching is erop gericht om twee mensen beter te laten samenwerken. Je bent bijvoorbeeld allebei directeur, maar jullie onderlinge verhouding zorgt voor een stroeve manier van werken. Of je moet samen met een collega een project doen dat niet lekker loopt omdat jullie persoonlijk niet op één lijn liggen. Daar gaan we mee aan de slag.

En het is best spannend. Je moet durven, je kwetsbaar opstellen. Ruimte bieden aan de ander om die beter te leren kennen. Alleen dan realiseer je uiteindelijk een constructieve samenwerking.

Waarom heb jij
behoefte aan coaching?

Ik heb het idee dat ik harder werk dan de ander

We moeten samenwerken, maar we weten niet hoe

Ik moet met de ander samenwerken, maar ik wil niet

Zo werkt het

Jullie gaan samen aan het werk. Met paarden coaching komen we erachter wat er gebeurt als jullie in dezelfde ruimte zijn. Welke communicatiestijlen jullie hebben, waar verschillen zitten en ook waar jullie elkaar juist wel vinden. Het paard reageert. De coaching is erop gericht om jullie beter te laten samenwerken. Dat doen we in drie sessies, we pakken dit serieus aan.

 


Sessie 1: 

Direct van start

Op de manage leren we elkaar kennen. Er is bewust geen intake vooraf, zodat jullie beide tegelijk starten. We gaan het meteen samen doen. We komen erachter waar het probleem zit en waar het mis gaat.
Sessie 2: 

Begrip voor de ander

We richten ons op elkaar. Daarmee krijg je inzicht in de ander en ook hoe je zelf in elkaar zit. Het doel van deze sessie is oprecht begrip voor de ander.
Sessie 3: 

Afspraken

Hoe nu verder? Hoe zorgen we ervoor dat het succesvol wordt? Jullie spreken samen af wat daarvoor nodig is en schrijven het zwart-op-wit. Een houvast voor jullie verdere samenwerking.

Dit levert het op

 

Dit wil ik

Samen werken aan een groter geheel. Samen werken aan jullie onderlinge relatie. Eindelijk écht samenwerken. Mooie kansen liggen er voor jullie in het verschiet. Paarden coaching geeft inzicht en doorbreekt de muren die jullie (on)bewust hebben opgetrokken. We gaan samen aan het werk om een stap verder te komen. 

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen. Wil je alvast meer weten over duo coaching? Vul het formulier in.

 

Locatie: Door heel Nederland

Met wie: Ruud 

Duur: 1,5 uur per sessie - om de 3 à  4 weken

Kosten: € 1125,-


Locatie: Door heel Nederland

Met wie: Ruud 

Duur: 1,5 uur per sessie - om de 3 à  4 weken

Kosten: € 1125,-