Teamsessies

Team coaching

Team coaching, je raadt het al, is bedoeld voor teams. Om beter samen te werken of bijvoorbeeld om elkaar beter te leren kennen. Paarden coaching is voor teams een hele mooie ervaring. Beloofd. Het is niet zweverig, maar juist heel tastbaar. Figuurlijk dan, want je raakt het paard tijdens de coaching niet aan. De paarden reageren op de groep.

Zijn er vooraf doelstellingen of wil je teamdoelen opstellen? Paarden coaching is daar heel geschikt voor. Door de inzet van paarden komen we erachter wat de groepsdynamiek is. We ontdekken waar kansen liggen voor dit team om beter samen te werken. Dat leidt tot meer werkplezier én resultaat!

Wat is jouw doel
met team coaching?

Samenwerking binnen het team verbeteren

Inzicht in het werken en denken van collega's

Betere samenwerking tussen afdelingen

Zo werkt het

Team coaching is altijd op maat. Afgestemd op de behoefte binnen het team en ook op de vraag vanuit het management. We starten daarom met een (online) intake. Ik ben benieuwd naar je hulpvraag: waar loopt het team tegenaan en waar willen zij aan werken?

Met team coaching werk ik samen met andere coaches en met meerdere paarden. Zo geven we iedereen de aandacht die hij verdient.

 

Online intake
Stap 2: 

Inplannen dag en locatie, dit kan op een manege in heel Nederland
Teamdag

Doel: dynamiek achterhalen en samenwerking stimuleren.
Afhankelijk van de grootte van de groep maken we groepjes. In de groepen doen we verschillende oefeningen. Ook is ruimte voor activiteiten tussen collega’s die niet goed samenwerken.
Iedereen doet actief mee – ook de leidinggevenden. We doen niet aan muurbloempjes.
Stap 4: 

Afsluiten met een gezellige borrel of lunchDit levert het op

 

Dit wil ik

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van paarden coaching voor jouw team? Ik vertel je er graag meer over. Het is vooral heel belangrijk dat je er een goed gevoel bij hebt. Waar nodig bespreken we ook alvast teamdoelstellingen. Je komt er dan meteen achter of paarden coaching de oplossing is voor jouw team. 

Vul je gegevens in, dan neem ik contact met je op. Ik kijk ernaar uit!

 

Locatie: door heel Nederland

Met wie: Ruud & collega coaches

Duur: hele dag of dagdeel

Kosten: in overleg, afgestemd op de behoefte


Locatie: door heel Nederland

Met wie: Ruud & collega coaches

Duur: hele dag of dagdeel

Kosten: in overleg, afgestemd op de behoefte